Maatwerk

Maatwerk

Het vervangen van de oude zeil en eventueel in custom design's.

Railingzeil/ Spatzeil, zeil voor tussen de raling of spankoorden uitgevoerd met ogen voor het spannen met tyraps of elastiek ook kunnen wij de naam of tekst er op printen of screenen.

Rolfokhoes/ Huiken, bescherming hoes voor het grootzeil of fok uitgevoerd.

Stofhoes

Sprayhood
In overleg met de klant wordt eerst de vorm, hoogte en model van de sprayhood bepaald. Dan wordt er een buizenframe gemaakt van 22 mm RVS. Het is natuurlijk ook mogelijk om een alreeds bestaand frame te gebruiken. doorgaans Markilux of Stamoid. Dit doek is zeer duurzaam, absoluut krimpvrij, waterdicht en toch makkelijk hanteerbaar. Het is verkrijgbaar in vele kleuren. er gewerkt aan de afwerking. Daarna kan de buiskap aan boord worden gemonteerd, waarbij het sluitwerk, zoals bijvoorbeeld drukkers, tenaxknoppen of minaxknoppen, aan boord worden aangebracht.

Achtertent en Achterkleed
Ook bestaat de mogelijkheid om achter elke buiskap een achtertent of een achterkleed te plaatsen. Beide zorgen voor we Kuiptenten Een kuiptent of cabrioletkap wordt meestal gemonteerd op een RVS 22 mm frame. In overleg met de klant kan deze in elk gewenst model en met alle gewenste opties geleverd worden. Uiteraard kan deze worden gemaakt op een reeds aanwezig frame. Het doeksoort dat gebruikt wordt bij kuiptenten is doorgaans Markilux of Stamoid. Dit doek is zeer duurzaam, absoluut krimpvrij, waterdicht en toch makkelijk hanteerbaar. Het is verkrijgbaar in vele kleuren. terbescherming van de boot maar een achtertent creëerd aanzienlijk meer leefruimte.

Zonnehemels / Biminitops
Een Zonnehemel/Biminitop beschermd u tegen de zon of regen. De zonnehemel wordt op maat gemaakt en kan in elke gewenste kleur geleverd worden. Het doeksoort dat gebruikt wordt is doorgaans Stamoid of dun geplastificeerd doek. De zonnehemel wordt voozien van een 22 mm RVS frame en is neerklapbaar. Ook kunnen we de zonnehemel voorzien van een hoes, eventueel bijpassend aan de kleur van uw buiskap of tent. aanwezig frame. Het doeksoort dat gebruikt wordt bij kuiptenten is doorgaans Markilux of Stamoid. Dit doek is zeer duurzaam, absoluut krimpvrij, waterdicht en toch makkelijk hanteerbaar. Het is verkrijgbaar in vele kleuren.

Terraszeil Terrasoverkappingen
Een terrasoverkapping beschermd u tegen de zon en creëert schaduw. Daarnaast biedt het u de gelegenheid om tijdens een zomerse regenbui  buiten te zitten en droog te blijven.We maken voor u terrasoverkappingen, pergola-kleden, tuinhuiskleden en zonneschermen op maat. Deze kunnen we van alle gewenste opties voorzien en in elke maat voor u maken. Het doeksoort kan in alle kleuren geleverd worden

Onze gegevens

Zeilmakerij Haarlemmermeer
Schipholdijk 253
1438 AC Oude Meer

T: 06-53 93 18 19
E: adejalle@xs4all.nl

Contact

Neem contact met ons op: